Nina Agdalin treenasi pikkuruisissa shortseissa – timmi mallivartaloa pääosassa

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luonnonlapseksi itseään kuvaileva Sports Illustrated -malli Nina Agdal julkaisee ajoittain itsestään hyvinkin rohkeita kuvia Instagramissa. Nyt 28-vuotias kaunotar esitteli hänen treenisessiotaan julkaisemallaan videolla.

Näyttävä malli julkaisi videon, jossa hän treenasi nilkkaan kiinnitettyjen painojen avulla ulkona. Nainen esittelee timmiä vartaloaan ja näyttää vakuuttavan, että seuraajakin voisi saada itselleen samanlaisia tuloksia hänen suunnitteleman kunto-ohjelmansa avulla.

Nina Agdal on lanseerannut oman The Agdal Method -hyvinvointioppaan. Opas on saatavana puhelimeen ladattavan sovelluksen muodossa. Nainen haluaa auttaa ihmisiä löytämään heistä itsestään parhaan mahdollisen version ravinnon, liikunnan, mielenterveyden ja itsensä rakastamisen kautta.