Somevaikuttaja julkaisi vaarallisen näköisen videon – paljastui optiseksi harhaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa ei kannata aina luottaa näkemäänsä. Somevaikuttajien julkaisemien kuvien ja videoiden taustalta saattaa paljastua jotain aivan muuta, kuin mitä he antavat seuraajilleen ymmärtää.

Iso-Britanniasta kotoisin olevalla Max Wyattilla on Instagramissa yli 760 000 seuraajaa. Tyypillisesti paidattomien selfieiden jakamiseen keskittyvä Wyatt päätti taannoin tarjoilla seuraajilleen videon vaaralliselta alkuun vaikuttavasta tilanteesta. Siinä hänet nähdään Brasilian Rio de Janeirolla sijaitsevan Pedra do Telegrafon kielekkeellä.

Wyatt näyttää roikkuvan kallion reunalta kymmenien metrien korkeudessa, kunnes kamera paljastaa hänen laskeutuvan turvallisesti alapuolellaan olevalle toiselle kielekkeelle. Kyseessä oli siis optinen harha eikä todellista vaaratilannetta ollut. Kieleke onkin suosittu vastaavanlaisia kuvia ja videoita kuvaavien turistien keskuudessa.

 

View this post on Instagram

Wait until the end…

A post shared by Max Wyatt (@maxwyatt_) on