Geri Halliwell esitteli kokkaustaitojaan – illallinen tuhoutui uunissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Geri Halliwell, nykyinen Geri Horner, tunnettiin Spice Girls -tyttöbändin riveissä lempinimellä Ginger Spice. Moni muistaa laulajatähden punaisista hiuksista ja pienestä mekosta, jossa oli Yhdistyneen Kansakunnan lippu.

Nyt 47-vuotias Geri Horner esitteli hänen taitojaan keittiössä. Horner oli valmistanut perheelleen uunissa ruokaa, jonka hän oli kuitenkin ilmeisesti unohtanut kokonaan kesken valmistuksen. Ruoka oli palanut uunissa täysin mustaksi ja syömäkelvottomaksi.

Kuvan yhteydessä Geri Horner toteaa, että toisinaan hän ei voi muuta tehdä kuin nauraa itselleen. Kova työ ja valmistelu menivät hukkaan kun uunista maittavan aterian sijaan paljastuikin vuoallinen mustaa ja palanutta ruokaa. Seuraavalla kerralla nainen muistaa luultavasti laittaa itselleen jonkin ajastimen päälle.

https://www.instagram.com/p/B–aCuglE1P/