Madonna rinnat paljaana somessa – kuva rikkoo sääntöjä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna on joutunut viime aikoina perumaan lukuisia Madame X -kiertueensa esiintymisiä polvi- ja lantiovammojen vuoksi. Monien muiden supertähtien tavoin Madonna ei tällä hetkellä keikkaile lainkaan koronaviruksen vuoksi. Kotona hänellä on sen sijaan nähty suuriakin ihmisjoukkoja viime viikkoina. Nyt poptähti yllättää rohkealla somekuvallaan.

Nyt 61-vuotias popin kuningatar poseeraa nyt sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan kuvassa rinnat käytännössä paljaana, eli tämä kuva rikkoo hyvin suurella todennäköisyydellä Instagramin sääntöjä. Aika näyttää poistetaanko kuva palvelusta.

Madonna kertoo videolla siitä miten koronavirus ei syrji ketään. Sen voi saada kuka tahansa missä tahansa, minkä vuoksi viruksen silmissä kaikki ovat laulajan mukaan tasa-arvoisia. Madonna sanoo, että koronaviruksessa hienointa ja samaan aikaan kamalinta on se, että se on laittanut kaikki ihmiset samalle lähtöviivalle.