Seksihelle lähestyy? Marika Fingerroos heruttelee somekuvassaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan sekä vlogivideoitaan. Näin myös koronakaranteenin aikana.

Marika Fingerroos aloitti taannoin kesäkautensa poseeraamalla näyttävästi bikineissä ulkosalla, mutta lauantaina syntynyt kesän lämpöennätys sai hänet suuntaamaan ulos ja ikuistamaan itsestään näyttävän bikiniposeerauksen. Samalla hän markkinoi bloginsa uutta kirjoitusta, jossa kohukaunotar käsittelee tuttuun tapaan seksiä ja tällä kertaa lisäksi myös itsetyydytystä.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.