Mies esitteli erilaiset punnerrustekniikat – näin voit nostaa haastavuutta asteittain

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Punnertaminen on yksi perusliike, jonka moni treenaaja haluaa ottaa kuntoillessaan haltuun. Punnerruksia pystyy soveltamaan ja niistä pystyy tekemään niin monia eri variaatioita, että haastetta riittää varmasti tarpeeksi myös kovakuntoisemmillekin treenaajille.

Aloitteleville treenaajille punnerrukset tuottavat aluksi paljon vaikeuksia. Nyt NEXT Workout -kanava on esitellyt YouTube-videolla miten punnerrustekniikkaa voi kehittää ja miten liikkeen haastavuutta ja kuormaa voi nostaa ilman lisäpainoja oman kehonsa avulla.

Videolla mies näyttää miten punnertamisen vaikeustasoa pystyy nostamaan aina asteikolla 1-80. Ensimmäisessä versiossa mies punnertaa polvillaan, mutta viimeisessä hän nouseekin pelkkien käsivoimiensa avulla jo käsilläseisontaan ilman, että käyttää lainkaan jalkoja apunaan.