Onko vaatekomerosi sotkuinen kaaos? Näiden vinkkien avulla saat sen järjestykseen

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Keväisin moni inspiroituu järjestelemään kotiaan ja pitämään siisteyttä enemmän yllä valon lisäännyttyä. Tavaran ja vaatteiden paljous voi kuitenkin vaikeuttaa tehtävää, minkä vuoksi pientä karsintaa onkin hyvä aika ajoin tehdä.

Tavaroiden järjestelemiseen ja organisoimiseen on olemassa monia hyödyllisiä niksejä. Nyt videolla nähdään miten Chloe-niminen nainen testaa 18 hyödylliseltä vaikuttavaa vinkkiä, joista hän toivoo saavansa apua sotkuisen ja hyvin täynnä olevan vaatekomeronsa järjestelemiseen.

Videolla nähdään useita hyviä niksejä, jotka osoittautuvat hyödylliseksi komeron järjestelemisessä. Nainen näyttää muun muassa sen miten henkarista saa tehtyä kätevän pidikkeen muun muassa aurinkolaseille ja sandaaleille. Videolla nähdää myös miten kengät kannattaa asetella kaappiin niin, että ne vievät mahdollisimman vähän tilaa.