Tosielämän poliisi ja roisto -mittelö – poliisi voitti juoksukilpailun Lahdessa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisiammattikorkeakoulun pääsykokeen kunto-osion ensimmäisessä vaiheessa pitää juosta nopeasti. Syykin on selvä: Viranomaiset joutuvat usein jahtaamaan rikollisia kuin perinteisessä leikissä konsanaan. Nyt poliisi on jahdannut roistoa Lahdessa.

Hätäkeskus sai ilmoituksen sekavasta miehestä Lahden Harjukadulla maanantaiaamuna. Mies yritti päästä sisälle Harjukadulla sijaitsevaan kiinteistöön ovia hakkaamalla. Poliisit menivät paikalle tarkastamaan asiaa.

Häirikkö piileskeli auton takana. Mies lähti juoksemaan karkuun poliisia, mutta konstaapeli oli roistoa nopeampi. Miehen hallusta löydettiin juoksukilpailun jälkeen erilaisia esineitä, jotka oli anastettu Harjukadulle pysäköidystä henkilöautosta. Mies otettiin kiinni varkauteen epäiltynä.