Victoria’s Secret -kaunotar vähäpukeisena rantahiekassa – kuva leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria’s Secret -mallinakin toiminut huippumalli Doutzen Kroes on ollut jo vuosien ajan paparazzien vakiokohde, mutta viime aikoina hän on aktivoitunut julkaisemaan myös itse kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nyt kaunotar julkaisi itsestään häikäisevän upean kuvan, jossa hän poseeraa meren rannalla.

https://www.instagram.com/p/CAVMLJChPqz/

Doutzen Kroes julkaisi hänen Instagram-seuraajiensa iloksi upean kuvan, jossa nainen istuu hiekkarannalla. Tyylikkäässä kuvassa 34-vuotiaalla mallikaunottarella on yllään mustat bikinit, joiden päälle on puettu mustaa verkkoa oleva hihallinen yläosa. ”Doutzen on tullut takaisin!”, eräs kommentoija hehkuttaa kaunista ammattilaisen nappaamaa kuvaa.

Doutzen Kroes on alkanut pitämään myös omaa YouTube-kanavaa, jossa hän esittelee omaa elämäänsä sekä töissä että vapaa-ajalla. Taannoin tähti pohdiskeli kuvaamallaan videolla ikääntymistä ja sitä olisiko hänen jo korkea aika kääntyä Botoxin puoleen. Malli kuitenkin teki sen päätöksen, että aikoo vielä toistaiseksi antaa kasvojensa vanhentua luonnollisesti ilman kauneuskirurgisia toimenpiteitä tai mitään täyteaineita.