Pussycat Dolls -kaunotar leikki peruukeilla – kokeili turkoosia hiustyyliä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona tunnettu laulaja Nicole Scherzinger päivittää usein näyttäviä kuvia ja videoita omalle Instagram-kanavalleen. Hetki sitten nainen liittyi myös nuorten suosimaan TikTok-sovellukseen, jonne kaunotar onkin julkaissut jo useampia tanssivideoita.

Nicole Scherzinger julkaisi nyt hänen Instagram-tilillään videon, jossa nainen leikittelee erilaisilla hiustyyleillä. Kaunotar esittelee yllään erilaisia peruukkeja, joiden ansiosta tähti pystyy kokeilemaan näyttäviä hiustyylejä ja leikkimään räikeilläkin hiusväreillä.

Videolla nainen poseeraa muun muassa pinkeissä, turkoosin värisissä ja vaaleissa hiuksissa. Peruukit antavat nopeasti hauskaa vaihtelua omaan tyyliin, mutta moni on kuitenkin hehkuttanut naisen omia mustia pitkiä hiuksia ja ollut sitä mieltä, että Nicole Scherzinger näyttää luonnollisissa hiuksissaan parhaimmalta.

View this post on Instagram

💁🏽‍♀️🖤💛💖💜💙

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on