Tyttöbändin hottis riisui – makoili yläosattomissa auringossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Little Mix -tyttöbändi voitti aikoinaan X Factor -ohjelman kahdeksannen tuotantokauden Tulisa Contostavlosin avustuksella. Yhtyeen kaunottarista erityisesti Leigh-Anne Pinnock on tehnyt viime vuosina näyttävää julkista uraa ja viihdyttänyt aktiivisesti myös sosiaalisen median seuraajiaan.

View this post on Instagram

Temperatures rising… 🌡 @inaseashell

A post shared by Leigh-Anne Pinnock (@leighannepinnock) on

Nyt tyttöbändin tumma kaunotar on nauttinut alkavasta kesästä näyttävästi riisumalla yläosansa ja ottamalla ylävartaloonsa rajatonta rusketusta ulkosalla. Kaunotar itsekin totesi lämpötilojen nousevan, ja sen huomasivat takuulla myös hänen miespuoliset someseuraajansa.

Little Mix -yhtyeen jäseniä ovat Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock ja Jade Thirwall. Tyttöbändin voiton jälkeen he julkaisivat pian Cannonball-debyyttisinglensä. Suosittu yhtye esitti X Factor -ohjelmassa lukuisia hittikappaleita kuten E.T, If I Were a Boy, Telephone ja Don’t Stop The Music.