Näky Koffin puistosta tyrmistyttää – take away -laatikot peittivät nurmen

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruksen aiheuttaman kriisin myötä myös ravintola-alan yrittäjät ovat olleet todellisessa ahdingossa. Moni on joutunut sulkemaan ravintolansa ja lomauttamaan työntekijänsä. Osa ravintoloista on yrittänyt kuitenkin päästä vaikean ajan yli kotiinkuljetusten ja mukaan otettavien ruoka-annosten avulla.

Nyt Twitterissä nähdään video, jonka Kimmo Parhiala on julkaissut. Videolla nähdään millainen näky Koffin puisto on sunnuntaisena aamuna ollut. Lauantaina ilmeisen moni ihminen on nauttinut puistosta ja piknikistä ensimmäisten kesäisempien päivien kunniaksi, mutta unohtanut kuitenkin siivota jälkensä.

Moni on tyrmistynyt näystä, joka muistuttaa festivaalialuetta tapahtuman jälkeen. Nurmikenttä on pullollaan roskia, jotka ovat pääosin ruokailuun liittyviä kertakäyttöastioita ja laatikoita. Videon kuvaaja on sitä mieltä, että take away -kulttuuri alkaa näkyä nurmikentällä. On upeaa, että niin moni on tukenut ravintoloita ja hakenut ruokaa mukaan, mutta ruokailusta aiheutuneet roskat tulisi kuitenkin muistaa siivota niille tarkoitettuihin säiliöihin.