Sofia Vergara palvoi aurinkoa – takapuoli varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Sofia Vergara tunnetaan erityisesti roolistaan Moderni perhe -komediasarjasta. 47-vuotias tähti on kuitenkin työskennellyt mallina ja näyttelijänä jo 1990-luvulta saakka. Viime vuosina Sofia on ollut melko aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa hän on ajoittain esitellyt myös upeaa vartaloaan seuraajilleen.

View this post on Instagram

❤️Memorial day weekend ❤️#trytostay🏡

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Tällä kertaa näyttelijäkaunotar on palvonut aurinkoa ulkosalla ja ikuistanut tilanteen luonnollisesti sosiaalisessa mediassa julkaisemiinsa kuviin. Sofia on pukeutunut mustavalkoisiin seeprakuvioisiin bikineihin.

View this post on Instagram

Happy Memorial Day weekend!! 🌞💦

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Sofia Vergara esitti Moderni perhe -sarjassa yhtä sen päärooleista, Gloria Delgado-Pritchettiä. Huippusuosittu komediasarja sai taannoin päätöksensä yhteensä 11 tuotantokauden jälkeen.