Yolanda Hadid hehkuttaa suhdettaan – rakkaus maatilaelämää kohtaan yhdisti paria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta monille tunnetuksi tullut Yolanda Hadid oli pitkään naimisissa muusikko David Fosterin kanssa. Hänellä on myös sitä edeltävän ex-miehensä Mohamed Hadidin kanssa kolme lasta, Anwar, Bella ja Gigi.

Tällä hetkellä 56-vuotias Yolanda Hadid on suhteessa Joseph Jingoliin, ja Hadid näyttääkin olevan hyvin rakastunut. Pariskunta on ollut People-sivuston mukaan yhdessä noin 15 kuukautta. Elämä maatilalla ja rakkaus hevosia kohtaan on naisen mukaan ollut hänen ja Jingolin välillä suurin yhdistävä tekijä.

Yolanda Hadid julkaisee toisinaan miehen kanssa yhteiskuvia myös sosiaaliseen mediaan. Tuoreimmassa kuvassa pariskunta ratsastaa yhdessä hevosilla ja poseeraa kameralle keskellä kukkaniittyä. Hadid on kommentoinut kuvaa kirjoittamalla kuvatekstiin yksinkertaisesti yhden sydän-emojin. Yolanda Hadidin lapset tuntuvat olevan hyvin onnellisia siitä, että heidän äitinsä on löytänyt hyvän miehen rinnalleen.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid) on