Gisele Bündchen paljasti ruokavalionsa kulmakiven – ostaa kaiken lähituottajilta

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Gisele Bündchen on ollut hänen aviomiehensä Tom Bradyn kanssa naimisissa jo yli kymmenen vuotta ja heillä on kaksi lasta, Vivian Lake Brady ja Benjamin Brady. Bündchenin taloudessa syödään terveellisesti ja suositaan lähituottajia.

Gisele Bündchen kertoi Marie Claire -sivustolle mistä hänen terveellinen ruokavalionsa koostuu. 39-vuotias malli kertoi syövänsä lähinnä kasvisruokaa, minkä lisäksi hän suosii luomua. Nainen myös kertoi, että he yrittävät miehensä kanssa ostaa kaiken aina lähituottajilta, koska siten he saavat haluamansa kasvikset ja juurekset mahdollisimman tuoreina.

Lähituottajilta ostaminen tuntuu hyvältä naisen mielestä myös siksi, että siten he pystyvät tukemaan pieniä maatiloja. Gisele Bündchen on kuitenkin myöntänyt välillä sallivansa itselleen päiviä, jolloin hän syö epäterveellisemmin. Naisen suurin pahe on tumma suklaa, joka tosin sekin on melko terveellinen herkku pieninä määrinä nautittuna.