Kardashianit paljastivat parhaan pepputreenin – tähän ei tarvita kuntosalia

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin siskokset ovat tunnettuja kurvikkaista vartaloistaan ja erityisen pyöreistä takapuolistaan. Moni haluaisi saada yhtä suuren ja pyöreän pepun kuin he, mutta useampien kohdalla se ei ole mahdollista edes treenin tai ruokavalion avulla.

Nyt Khloe ja Kourtney keskustelivat hyvinvoinnista ja liikunnasta ja siitä miten he ylläpitävät hyviä elämäntapoja koronakaranteenin aikana. Kourtneylle tärkeää on se, että hän pysyy aktiivisena ja tekee jonkin pienen liikuntasuorituksen päivittäin. Myös Khloen mielestä treenien aikatauluttaminen on suuressa roolissa siinä, että hän tulee todella tekemään treenin.

Khloe Kardashian myös paljasti hänen mielestään parhaan tavan treenata jalkoja ja takapuolta. Naisen mukaan askelkyykyt ja kyykyt sekä hyppynarulla hyppiminen ovat tehokkaita tapoja saada jalkojen lihakset hyvään kuntoon. Eniten nainen kuitenkin vannoo portaiden nousun nimeen, koska portaita noustessa myös keskivartalo aktivoituu. Khloe painottaa myös sitä miten tärkeää on syödä oikein ja riittävästi mikäli haluaa kasvattaa lihasta.