Katy Perry auttoi miestä – ojensi autostaan tukun seteleitä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronakriisin aikana moni julkisuuden henkilö on lahjoittanut hyväntekeväisyyteen suuria summia rahaa. Katy Perry on lahjoitusten lisäksi antanut käteistä myös suoraan ihmisille, jotka sitä tarvitsevat ja avoimesti osaavat pyytää.

Katy Perry on nähty Daily Mail -sivuston mukaan Los Angelesissa antamassa rahaa miehelle, joka pyysi autoilijoilta apua tien vieressä kyltin kera. Paparazzin nappaamissa kuvissa on voitu nähdä miten laulajatar on ojentanut käteistä miehelle autonsa ikkunasta, minkä jälkeen nainen on vielä näyttänyt miehelle peukaloa tsempin merkiksi.

Poptähti Katy Perry ja Orlando Bloom odottavat tällä hetkellä esikoistaan. Raskaana oleva tähti on nauttinut olostaan koronavirustilanteen vuoksi kotonaan ja joutunut muiden tavoin perumaan kaikki menonsa. 35-vuotias Katy Perry on julkaissut raskausaikanaan myös jo kaksi musiikkivideota, joista kummassakin hän esittelee upeaa raskausvatsaansa.