Nerokas keksintö! Ruohonleikkurista tehtiin automaattinen yksinkertaisella niksillä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nurmikon leikkaaminen ja muut pihatyöt eivät aina lukeudu kesäpäivien suosikkipuuhiin. Tuoreella viraalivideolla nähdään laiska, joskin sitäkin hauskempi keino minimoida fyysinen työ nurmikkoa hoitaessa.

Yhdysvaltojen Indianassa kuvatulla videolla automatisoitu ruohonleikkuu ei suinkaan tarkoita hintavan robotti-imurin käyttöä. Sen sijaan nurmikko leikkaantuu itsestään tee-se-itse- tyylisen ratkaisun avulla.

Kodin omistaja on kiinnittänyt ruohonleikkurin köydellä pihamaalla olevaan tolppaan. Tällä tavoin leikkuri kulkee itsestään ympyrän muotoista aluetta pihamaalla. Tilannetta todistanut ohikulkija ei voinut kuin ottaa kameran esille ja ikuistaa hämmentävän näyn nyt viraalina levinneeksi videoksi.