Victoria’s Secret -kaunotar teininä kuvassa – 14-vuotias mallilupaus hammasraudoissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muutama vuosi sitten mallimaailman ykköskaartiin nousi hollantilainen Romee Strijd. Romee Strijd on 24-vuotias kaunotar, joka on nähty muun muassa Victoria’s Secretin muotinäytöksessä ja hän onkin toiminut alusvaatemerkin mallina jo vuodesta 2015 lähtien.

Nyt supermalli Romee Strijd julkaisi monia ilahduttaneen kuvaparin, jossa hänet nähdään 14-vuotiaana. Kuvassa tähti utelee seuraajiltaan, että kummassako kuvassa hän heidän mielestään näyttää paremmalta. Toisessa kuvassa teini-ikäinen tyttö hymyilee hammasraudoissaan ja toisessa 24-vuotias maailmankuulu huippumalli katsoo kameraan.

Romee Strijd on aiemmin kertonut, että hänen uransa alkoi siitä kun häntä oli lähestytty vaatekaupassa. 14-vuotiaalta tytöltä oli kysytty haluaisiko hän malliksi. Tyttö oli heti ensimmäisenä vastannut kysymykseen kieltävästi. Vuoden kuluttua kyseinen ammatti oli kuitenkin alkanut kiinnostamaan häntä, minkä jälkeen tähti vieraili mainostoimistoissa ja sai itselleen edustajan.

View this post on Instagram

14 VS 24 years old 🤗

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on