Cardi B esitteli vatsansa rentona – selkeä ero aikaisempiin bikinikuviin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Cardi B on tunnettu useista hiteiksi nousseista kappaleistaan ja räväkästä persoonastaan. Naisen tekemät videot usein lähtevätkin leviämään viraaleiksi tähden hauskan puhetyylin ja hersyvän naurun vuoksi. Viime aikoina tähti on ihastuttanut fanejaan näyttävillä bikinikuvilla.

Kesän lähestyessä 27-vuotias Cardi B on julkaissut useita näyttäviä bikinikuvia sosiaalisessa mediassa seuraajiensa iloksi. Kuvissa naisen vartalo on näyttänyt olevan todella hyvässä kunnossa. Tuoreella videolla tähti paljastaa, että hän on vetänyt kuvissa aina vatsan sisään ja jännittänyt sitä, että vatsan seutu näyttäisi pienemmältä.

Uudella videollaan Cardi B esittelee sitä miltä hänen vatsansa näyttää rentona. Hän kävelee kohti kameraa vetäen vatsaansa sisään. Kameran lähellä nainen kääntyy sivuttain ja rentouttaa vatsansa, jolloin se luonnollisesti työntyy hieman ulospäin. Naisen seuraajat tuntuvat olevan mielissään totuudenmukaisesta sisällöstä sosiaalisessa mediassa ja myöntävät itsekin vetävänsä kuvissa aina navan kohti selkärankaa.

View this post on Instagram

I suck the shit out my stomach for this

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

View this post on Instagram

Suck it in life .

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on