Eminem jakoi puhelinnumeron somessa – pyysi faneja viestittelemään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eminem julkaisi 20 vuotta sitten valtavan suosion saavuttaneen The Marshall Mathers LP -levyn. Nyt räppäri on juhlistanut juhlavuotta jokseenkin erikoisella tavalla. Eminem jakoi sosiaalisessa mediassa lyhyen osion Stan-hittinsä musiikkivideosta. Videon lopussa oli puhelinnumero, johon hän kehotti fanejaan lähettämään viestejä.

– ”Rakas Stan, minun on pitänyt kirjoittaa sinulle aikaisemmin, mutta olen ollut kiireinen” tekstaa minulle, vastaan viestiisi, Eminem kirjoitti.

Kyseessä ei tietenkään ollut Eminemin henkilökohtainen puhelinnumero, vaikka osa faneista toivoikin niin. Numeroon viestin lähettäneille tarjottiin lisää tietoa internetissä järjestettävästä The Marshall Mathers LP -levyn kuuntelujuhlasta.