Ruby Rose kommentoi Batwoman-sarjasta lähtöä: ”Tietäjät tietää”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessa HBO Nordic -palvelussa nähtävän Batwoman-sarjan tiimoilta kuultiin aiemmin yllättäviä uutisia, kun sarjan päätähti Ruby Rose kertoi astuvansa alas Batwomanin roolista. Australialaistähti jätti sarjan pääroolin esittämisen jo ensimmäisen tuotantokauden jälkeen.

Ruby Rosen päätös kerrottiin vain päiviä ennen kuin Batwomanin ensimmäisen kauden päätösjakson esittämistä. Rose ei ole kommentoinut tiedotetta enempää päätöstään faneilleen edes omissa sosiaalisen median kanavissaan, mutta nyt hän päätti kirjoittaa viestin, jonka sisältö oli melko kryptinen.

Ruby Rose julkaisi Instagram-kanavallaan koskettavan videon, jossa nähdään kohtauksia sarjan jaksoista. Videon yhteydessä nainen kiittää työryhmää ja kertoo, että päätös sarjan jättämisestä ei ollut helppo. ”Tämä päätös oli todella vaikea, mutta tietäjät tietää”, nainen kommentoi tilannetta. Rose myös sanoi, että hän tulee olemaan sarjan jättämisen syistä vielä toistaiseksi hiljaa, koska se on hänen valintansa tällä hetkellä.