Taapero reagoi söpösti ruokaansa – tällaisen kiitoksen jokainen kokki haluaisi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni pienen lapsen vanhempi tietää miten turhauttavaa ruoan laittaminen ja etenkin sen syöttäminen voivat toisinaan olla. Monen tunnin valmistelu ja rakkaudella tehty ateria voi päätyä lattialle hyvin nopeasti ja itkujen kera.

Nyt videolla nähdään kuitenkin todella ihastuttava esimerkki taaperosta, joka nautiskelee ruoastaan hyvällä ruokahalulla. Poika on saanut lautaselleen kanakeittoa ja syö sitä mielissään lattialla istuskellen. Ruoka on maistunut niin hyvin, että vanhempi on alkanut kuvaamaan pikkuisen ateriointia videolle.

YouTube-videolla nähdään hellyttävä hetki, kun pikkuinen katsoo vanhempaansa ja nostaa peukalon pystyyn. Lapsi näyttää suloisella eleellä kokille, että hän pitää ateriastaan ja aikoo syödä sen loppuun.