90 Päivää morsiamena -tähden reissu venyy – jo 2,5 kuukautta Marokossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetty suosikkisarja 90 Päivää morsiamena on seurannut amerikkalaisen yksinhuoltajaäiti Nicole Nafzigerin ja hänen marokkolaisen rakkautensa Azan Tefoun tarinaa. Nicole matkusti Marokkoon tapaamaan Azania keväällä juuri ennen koronaviruspandemian puhkeamista.

Kahden viikon pituinen reissu on nyt venynyt 2,5 kuukauden mittaiseksi matkaksi. Nicole asuu parhaillaan Azanin äidin luona. Hänen kuusivuotias May-tytär asuu sen sijaan Nicolen äidin Robbalee Nafzigerin kanssa Yhdysvalloissa, The Hollywood Gossip uutisoi.

Nicole pitää yhteyttä perheeseensä videopuheluiden avulla. Nainen ei ole kuitenkaan päivittänyt sosiaalista mediaa aktiivisesti sen jälkeen, kun matkusti Marokkoon. Pariskunta ei ole päässyt avioliittoon, koska Azanille ei myönnetty lupaa matkustaa Yhdysvaltoihin.

View this post on Instagram

It’s TRUE 🤭😳 #LinkInBio

A post shared by Nicole Nafziger (@alwayssnicole) on