TikTok-tähti treenaa peppunsa pyöreäksi – 6 minuuttia päivässä riittää

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Addison Rae on 19-vuotias kaunotar ja tanssia harrastava nuori nainen, joka on tullut miljoonille ihmisille TikTok-sovelluksen kautta tunnetuksi. Raella on sovelluksessa jo yli 40 miljoonaa seuraajaa ja hän onkin julkaissut jo yli 900 videota.

Nyt Addison Rae nähdään Kourtney Kardashianin ylläpitämällä YouTube-kanavalla vierailemassa. Nuori sometähti paljastaa Kourtney Kardashianille miten hän treenaa pakaralihaksiaan ja pitää peppunsa pyöreänä. Videolla kaunottaret tekevät Raen opastuksella lyhyen treenin yhdessä.

Addison Raen pepputreeniin ei tarvita mitään kuntoilulaitteita. Treeni koostuu omalla kehonpainolla tehtävistä erilaisista potkuista ja jalkojen nostoista. Rae tekee kolme liikettä, joista yhdessä jalkaa nostetaan taakse päin, toisessa jalkaa nostetaan sivulle ja kolmannessa jalkaa ojennetaan sivulle samalla kun se pidetään ylös nostettuna. Treeni kestää vain kuusi minuuttia, mutta saa aikaan kunnon poltteen takapuolessa.