Karvaton kissa huvittava näky autossa – osaa nauttia täysillä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissat rakastavat lämpimiä paikkoja, minkä vuoksi ne löytyvätkin usein kotoa makoilemasta sellaisista paikoista lattialta, johon auringon valo osuu. Nyt videolla nähdään eräs lemmikki, joka nauttii auringon lämmittävästä vaikutuksesta täysin rinnoin.

Kissan omistaja on kuvannut huvittavan videon, jossa Depp YateZ -niminen lemmikki makoilee autossa hauskassa asennossa. Kissa makaa penkillä karvaisen alustan päällä selällään takatassut levällään kohti kattoa ojennettuina ja maukuu makoisasti omistajalleen.

Depp YateZ on sfinx-rotuinen kissa. Sfinxit ovat luonteeltaan sosiaalisia, uteliaita ja seurallisia, mutta niiden tunnistettavin piirre on kuitenkin karvattomuus. Karvattomuudesta johtuen tämä rotu nauttii varmasti entistä enemmän lämpimistä paikoista, joihin ne pääsevät makoilemaan.