Reino Nordinilta hulvaton partatempaus: ”Olemme päättäneet purkaa rajoituksia asteittain”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuva Reino Nordin on viime vuosien aikana julkaissut useita hittejä, joita ovat muun muassa Kato mua silmiin, Kyynelten virta sekä Antaudun-niminen kappale, jota on kuunneltu Spotifyssa jo yli 18 miljoonaa kertaa.

Koronaviruksen aiheuttamat muutokset ovat varmasti vaikuttaneet suuresti myös Reino Nordinin suunnitelmiin. Mies on kuitenkin yrittänyt kaivaa tilanteesta hieman huumoria ja julkaissut useita hauskoja kuvia hänen Instagram-kanavallaan. Tuoreimmassa kuvassa mies on leikannut koronakaranteenin aikana kasvatetun parran puoliksi.

Reino Nordin julkaisi huvittavan kuvan, jossa nähdään miten hän on ajellut partakarvansa pois vain toiselta puolelta kasvoja. ”Olemme päättäneet purkaa rajoituksia asteittain. Paluu normaaliin on kuitenkin vielä kaukana”, tähti kirjoitti kuvaansa humoristisesti. Osa kommentoijista haluaisi nähdä miehen ajelevan myös hiuksensa siiliksi vain toiselta puolelta.

View this post on Instagram

🤯

A post shared by Reino Nordin (@reinonordin) on