Uhkea Doja Cat paljasti kauneusrutiininsa: ”Haluan näyttää sairaalta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen räppäri Doja Cat on tehnyt jo muutaman vuoden ajan nousujohtanteista uraa. Suureen kansainväliseen julkisuuteen nainen tuntui kuitenkin nousevan TikTok-sovelluksessa leviämään lähteneen Boss Bitch -kappaleen ansiosta.

Nyt Doja Cat paljasti Vogue-sivuston julkaisemalla videolla hänen kauneusrutiininsa. Rutiini alkaa ihonhoidolla, johon kuuluu huolellinen kasvojen ihon puhdistaminen ja kosteutus. Ennen meikkaamisen aloittamista Doja Cat paljastaa, että hän ihannoi meikkityyliä, joka saa näyttämään sairaalta. 

Doja Cat haluaa näyttää siltä kuin hänellä olisi kylmä ja hän olisi juuri niistänyt nenänsä. Tämän tyylin saavuttamiseksi nainen lisää poskipunaa runsaasti nenäänsä, silmäluomiinsa ja ylähuulen päälle. Erikoisesta kuvailusta huolimatta lopputulos näyttää kuitenkin todella kauniilta eikä nainen näytä meikki-inspiraatiostaan huolimatta lainkaan sairaalta.