Mies käveli väärään suuntaan kaupan käytävällä – nainen sylki päälle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Koronaviruspandemia on luonut erikoisjärjestelyitä myös kauppoihin ja marketeihin. Nyt Connecticutin Sandy hookissa asuva 40-vuotias Martine Shanchuk on pidätetty, koska hän sylkäisi paikallisessa Big Y -marketissa miesasiakkaan päälle.

Marketissa on ohjeistettu yhdensuuntaiset kävelysuunnat hyllyjen väleihin, jotta ihmiset voisivat noudattaa paremmin turvavälejä. Eräs mies käveli vahingossa väärään suuntaan käytävällä. Martine Shanchuk sattui samaan aikaan paikalle.

Shanchuk kertoi miehelle, että hän käveli väärään suuntaan kaupan käytävällä. Mies jatkoi matkaansa Shanchukia kohti ja nainen esti hänen etenemisensä. Lopulta oikeaan suuntaan kulkenut Shanchuk raivostui ja huusi miehelle. Mies ei välittänyt riehunneesta naisesta.

Shanchuk poisti hengityssuojansa ja sylkäisi miehen päälle. Kaupasta soitettiin hätänumeroon ja paikalle tulleet poliisit veivät Shanchukin putkaan. Hän saa tuomionsa 17. heinäkuuta, The Smoking Gun uutisoi.