Mies varasti 126 paria sandaaleja – harrasti niiden kanssa seksiä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kesäjalkineisiin seksuaalista mieltymystä tunteva mies on pidätetty lukuisista varkauksista syytettynä. Hän varasti yli sata paria flipflop-sandaaleja.

Thaimaan poliisi pääsi varkaan jäljille Nonthaburin asukkaiden ilmoitettua sandaaliensa kandonneen yllättäen. Sandaalivarkaaksi paljastui lopulta valvontakameran videon ansiosta 24-vuotias Theerapat Klaiya. Mieheltä takavarikoitiin 126 paria jalkineita.

Klaiyan kerrotaan myöntäneen tekonsa viranomaisille. Hän paljasti ensin hyväilleensä sandaaleja, käyttäneen niitä jalassaan hetken aikaa ja lopulta harrastaneensa jalkineiden kanssa seksiä. Miehen sandaalikokoelma sisälsi eri kokoisia, eri väirisiä ja eri merkkien valmistamia ja runsaassa käytössä olleita jalkineita, uutisoi Metro.