103-vuotias isoisoisoäiti parantui koronasta – juhlisti selviytymistä oluella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka vanhukset kuuluvat koronaviruksen riskiryhmään, ei tartunta koidu kaikkien iäkkäämpienkään ihmisten kohtaloksi. Yksi taudista vanhasta iästä huolimatta selvinneistä on Yhdysvaltojen Massachusettsissa asuva Jennie Stejna.

Stejna sai vanhainkodin henkilökunnalta luvan juhlistaa parantumistaan oluella. Internetissä jaetulla videolla hänet nähdään nauttimassa jääkylmästä Bud Light -oluesta vuoteellaan.

Stejnan lapsenlapset kuvailevat puolalaissyntistä vanhusta sisukkaaksi taistelijaksi joka ei suostunut antamaan periksi taudille. Covid-19 -tauti eteni Stejnalla nopeasti, ja TMZ-sivuston mukaan hän ilmoitti jo olevansa valmis muuttamaan taivaaseen. Tauti ei kuitenkaan lopulta koitunut baseball-joukkue Red Soxin kannattajan kohtaloksi.