Ciara hehkuu – esittelee paljasta raskausvatsaansa ylpeänä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttävä poptähti Ciara on musiikillisen uransa sijaan keskittynyt viime vuosina perheen perustamiseen. Tällä hetkellä Ciara odottaa miehensä Russell Wilsonin kanssa kolmatta lastaan, jonka paljasti taannoin olevan poika.

Avioparilla on ennestään Sienna-niminen tytär, minkä lisäksi Ciaralla on Future-niminen poika aiemmasta liitostaan. 34-vuotias laulaja näyttää ottavan tästä raskaudesta kaiken ilon irti ja esitteleekin kasvavaa vatsaansa ja muuttuvaa vartaloaan usein hyvin itsevarmoissa ja sensuelleissa kuvissa sosiaalisessa mediassa.

Ciara julkaisi nyt hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa hän poseeraa kameralle mustissa shortseissa ja pienessä topissa, joka paljastaa vatsan upean sivuprofiilin. Ciara on harmitellut aiemmin sitä, että tämän raskauden aikana moni hieno hetki on jäänyt hänen mieheltään kokematta. Koronaviruksen vuoksi Russell ei ole ollut tervetullut esimerkiksi ultraäänitutkimuksiin mukaan eikä ole päässyt näkemään vatsassa kasvavaa lastaan.