Madison ”DJ Madds” Louch pelkässä nahkatakissa – jätti paidan pukematta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Madds on nykyisin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Alastomanakin sosiaalisessa mediassa poseerannut Madds nähdän nyt keikistelemässä kuvassa pelkkä nahkatakki ylävartalonsa peittona, sillä sen alle näyttävä kaunotar ei ollut pukenut lainkaan esimerkiksi paitaa tai rintaliivejä. Kuvatekstin mukaan otos ikuistettiin Beverly Hillsissä.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.