Maisa Torppa lentoemäntänä – kuvan yksityiskohta varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen malli ja mediapersoona Maisa Torppa meni ystävänpäivänä naimisiin informaatioteknologiaysrityksen johtajan kanssa. Parin rakkaustarina alkoi ystävyydestä viime vuonna. Maisa jakoi taannoin ihastuttavan kuvan hääpäivästään, jota nainen muisteli sosiaalisessa mediassa. Tällä kertaa Torppa on kuvattu lentoemäntänä.

Maisa juhlisti kansainvälistä lentoemäntäpäivää julkaisemalla valokuvan itsestään poseeraamassa työasussa lentokoneen vierellä. Kasvoillaan hänellä on asianmukaisesti hengityssuojain, jollaisia esimerkiksi Finnair ryhtyi edellyttämään matkustajilta suojamaskien tuoman suojan ansiosta.

Monien muiden julkkiskaunotarten tavoin myös Maisa Torppa on viime aikoina haikaillut takaisin ulkomaille aurinkolomalle, kun koronakriisi esti matkustamisen. Kohukaunotar julkaisi taannoin arkistoistaan lomakuvan, jossa hän poseerasi hyvin niukoissa mustissa bikineissä rannalla. Kuvansa yhteydessä Torppa kertoi kaipaavansa aurinkoa, rantahiekkaa ja meren aaltoja. Eikä varmasti ole ainoa, joka niitä tällä hetkellä kaipaa.

View this post on Instagram

Mä oon päättänyt, että himahengailusta huolimatta pädin katsominen meillä ei lisäänny. Koskee julmasti myös lapsia 🤣 Äänikirjat on paljon parempi vaihtoehto! Aijonkin panostaa nyt itseni sivistämiseen ja tietysti mun lempparikirjoihin, eli ruotsalaisiin dekkareihin. Yhteistyössä Nextoryn kanssa saat kuunnella kuukauden rajattomasti täysin maksutta. Tää tarkoittaa, että sulla on käytössäsi tuhansittain kirjoja! Esim nämä suosikit pystyt kuunnella nyt maksutta: . . ▪️Wanted! Janne ”Nacci” Tranberg: Suomen etsityimmän rikollisen tarina. ▪️ Jere (Karalahti) ▪️ Mikael Gabriel: Himmee ▪️ Loiri (Vesa-Matti) . Ja paaaljon muuta! Saadaksesi tarjouksen klikkaa bion linkkiä tai swaippaa stoorista. Stoorin puolella kerron lisää myös omista suosikeistani 😊 Have fun! 😍 #kaupallinenyhteistyö

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on