Maisa Torppa lentoemäntänä – kuvan yksityiskohta varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen malli ja mediapersoona Maisa Torppa meni ystävänpäivänä naimisiin informaatioteknologiaysrityksen johtajan kanssa. Parin rakkaustarina alkoi ystävyydestä viime vuonna. Maisa jakoi taannoin ihastuttavan kuvan hääpäivästään, jota nainen muisteli sosiaalisessa mediassa. Tällä kertaa Torppa on kuvattu lentoemäntänä.

https://www.instagram.com/p/CA2437sjQ-E/

Maisa juhlisti kansainvälistä lentoemäntäpäivää julkaisemalla valokuvan itsestään poseeraamassa työasussa lentokoneen vierellä. Kasvoillaan hänellä on asianmukaisesti hengityssuojain, jollaisia esimerkiksi Finnair ryhtyi edellyttämään matkustajilta suojamaskien tuoman suojan ansiosta.

Monien muiden julkkiskaunotarten tavoin myös Maisa Torppa on viime aikoina haikaillut takaisin ulkomaille aurinkolomalle, kun koronakriisi esti matkustamisen. Kohukaunotar julkaisi taannoin arkistoistaan lomakuvan, jossa hän poseerasi hyvin niukoissa mustissa bikineissä rannalla. Kuvansa yhteydessä Torppa kertoi kaipaavansa aurinkoa, rantahiekkaa ja meren aaltoja. Eikä varmasti ole ainoa, joka niitä tällä hetkellä kaipaa.

https://www.instagram.com/p/CAAjA_njgzB/

https://www.instagram.com/p/B9_wW3Kj25O/