Pentu hylättiin pahvilaatikossa – taisteli hengestään ja kasvoi upeaksi koiraksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jiminy Cricket -nimen saanut koira löydettiin tien varresta kun se oli todella pieni pentu. Koira oli hylätty hyvin heikossa kunnossa tuntemattoman miehen toimesta pahvilaatikossa, jossa se makasi pelokkaana ja taisteli hengestään.

Jimini Cricket sai sijaiskodin, jossa sitä hoidettiin sillä tavoitteella, että koira saisi vielä joskus rakastavan oman kodin ja perheen adoption kautta. Pelokkaasta ja heikosta pennusta kasvoi vähitellen vahvempi ja leikkisä pentu, joka alkoi heiluttamaan häntäänsä ja tutkimaan uteliaana ympäristöään.

Viikon kuluttua se alkoi ottamaan sijaisperheen jäseniltä vastaan hellyydenosoituksia ja ryhtyi leikkimään. Jimini Cricketistä kasvoi viikkojen kuluessa niin upea koira ja tärkeä osa perhettä, että sijaiskodin perheenjäsenet eivät enää pystyneetkään luopua siitä. Jimini Cricketistä tuli tärkeä osa perhettä, jossa on nyt neljä koiraa.