Ashley Graham imettää vauvaansa muotilehden kuvassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Ashley Graham sai tammikuussa esikoisensa hänen aviomiehensä ohjaaja Justin Ervinin kanssa. Nyt nainen pääsi ensimmäistä kertaa synnytyksensä jälkeen poseeraamaan muotilehteen, jonka sivuille myös Isaac-vauva päätyi.

Ashley Graham on vähitellen synnytyksen jälkeen palannut takaisin töidensä pariin. Nyt hänet nähdään ensimmäisissä lehtikuvissa, jotka ilmestyivät Harper’s Bazaar -lehdessä. Nainen nähdään kesäkuun numeron kannessa, minkä lisäksi hän poseeraa upeissa kuvissa lehden sisäsivuilla poikansa Isaacin kanssa.

Koronaviruksen vuoksi kuvaukset järjestettiin Nebraskassa, jossa Ashley Graham viettää miehensä Justin Ervinin ja omien vanhempiensa kanssa nyt aikaa. Kuvaukset tehtiin naisen oman perheen voimin hänen äitinsä miehen toimiessa valomiehenä ja Justin Ervinin kuvaajana. Mies osasikin ottaa upeat kuvat vaimostaan, joka näyttää todella hehkuvan otoksessa, jossa Isaac on hänen rinnallaan.

View this post on Instagram

@ashleygraham #ashleygraham #harpersbazaar

A post shared by Ashley Graham (@ashleygrahamtr) on