Camila Cabello kamppailee ahdistuksen kanssa päivittäin – yritti esittää vahvaa

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alun perin Fifth Harmony -tyttöbändin laulajana tunnetuksi tullut Camila Cabello on käynnistänyt menestyksekkään soolouran. Nainen on ihastuttanut kuulijoita etenkin Havana ja Señorita -nimisillä kappaleillaan, jotka ovat saaneet yli miljardi kuuntelua Spotifyssa. Nyt nainen on avautunut haastattelussaan siitä miten vaikeaa hänen on toisinaan ollut tehdä työtään kärsiessään samalla ahdistuksesta.

Camila Cabello on kertonut, että hänellä on mielenterveydellisiä haasteita, jotka vaikeuttavat laulajan työtä. 23-vuotias Camila Cabello kärsii pakko-oireisesta häiriöstä ja ahdistuksesta, jotka ovat toisinaan lamauttaneet naisen ja saaneet hänet itkien etsimään apua ja vastauksia olonsa helpottamiseksi.

Nainen on kertonut On air with Ryan Seacrest -ohjelmassa, että hän haluaa muistuttaa toisinaan fanejaan siitä, että iloisten Instagram-julkaisujen taustalla tapahtuu paljon muutakin. On olemassa todellisuus, jota seuraajat eivät pääse näkemään. Hymyilevissä kuvissa monikaan ei voisi kuvitella esiintyvän laulaja, joka todellisuudessa kokee niin syvää ahdistusta, että se tekee jokapäiväisestä elämästä vaikeaa.

Aluksi nainen yritti kieltää pään sisällä käydyn kamppailun ja pahan olon, koska hän ei halunnut näyttää heikolta hänen kanssaan työskentelevien ihmisten silmissä. Myöhemmin nainen myönsi kuitenkin kärsivänsä pakko-oireisesta häiriöstä ja ahdistuksesta. Cabello kertoo saaneensa apua terapiasta, meditaatiosta ja hengitysharjoituksista.