1980-luvun huippumalli Carol Alt yläosattomissa – edelleen upea näky

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Carol Alt tunnettiin 1980-luvulla yhtenä maailan tunnetuimmista huippumalleista. Tähti poseerasi aikoinaan muun muassa Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kannessa.

Nyt 59-vuotias tähti on osallistunut Sport Illustratedin #SwimsuitIconChallenge -haasteeseen. Siinä ihmisiä kehotetaan poseeraamaan samalla tavalla kuin heidän suosikeissaan lehden uimapukunumeroiden kansissa.

Alt osallistui haasteeseen hakemalla inspiraatiota Marisa Millerin vuoden 2008 Sports Illustrated -kansikuvasta. Takavuosien huippumalli esiintyi kuvassa yläosattomissa, peittäen rintansa vain kaulakoruilla. Kuumissa kuvissa poseeraaminen onkin Caroline Altille jo tuttua puuhaa, sillä hänet nähtiin 1980-luvulla yli 500 kansikuvassa.