Meri vei Volkswagen Golfin – omistaja yritti epätoivoisesti pelastaa sitä merestä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Autoa ei kannata parkkeerata liian lähelle merta uimarannalla. Iso-Britannian Kentistä kantautuva tuore uutinen ja viraalivideo tarjoavat hyvän syyn jättää auto kauemmas rantaviivasta.

Whitstable Beachilla todistettiin 28. toukokuuta yllättävää tilannetta aaltojen huuhdottua Volkswagen Golfin mukanaan mereen. Auton omistaja yritti epätoivoisesti saada ajoneuvoaan takaisin kuivalle maalle.

Välikohtaus ikuistui viraalina sittemmin Facebookissa levinneeksi videoksi sivustakatsojan toimesta. Auto onnistuttiin lopulta saamaan pois merestä muiden rannalla olleiden avustuksella, uutisoi The Sun.

 

Just popped down the beach for an hour with the boys and see this 😆 fella trying to unload his jetski and parked a little too close, couple of waves come and claimed his car!https://youtu.be/fZ9K-muLH_g

Publiée par Lee Dolby sur Jeudi 28 mai 2020

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.