Jennifer Lopez juhli debyyttialbuminsa vuosipäivää – siitä on kulunut jo 21 vuotta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinopopin supertähti Jennifer Lopez täytti hetki sitten 50 vuotta. Lopez on yksi niistä julkisuuden valokeilassa paistattelevista kaunottarista, jotka eivät tunnu vanhenevan lainkaan. Nyt tähti juhli ensimmäisen albuminsa vuosipäivää.

Jennifer Lopez julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jonka myötä nainen halusi muistaa On the 6 -nimisen debyyttialbuminsa vuosipäivää. Videolla nähdään koostettuna leikkeitä uran alkupuolelta ja etenkin hiteistä, joita debyyttialbumi sisältää.

Videon taustalla soi naisen If You Had My Love -niminen kappale hieman toisenlaisena versiona kuin se on totuttu kuulemaan. ”En voi uskoa, että tästä tulee tänään kuluneeksi 21 vuotta. Teillä on minun rakkauteni tänään ja joka päivä”, tähti kirjoittaa hänen rinnallaan pysyneille faneilleen.