Kerry Katonan uskomaton muodonmuutos – esittelee nyt vartaloaan maksullisella sivustolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen Atomic Kitten -tyttöbändin laulaja Kerry Katona oli pitkään poissa julkisuudesta. Nainen tapasi kuitenkin uuden miehen, fitness-valmentaja Ryan Mahoneyn. Kerry laihdutti viime vuonna 15 kiloa.

Hän muokkasi myös vartaloaan ottamalla silikonit rintojensa täytteeksi. Viime viikolla Kerry Katona perusti oman OnlyFans-sivuston, jossa nainen julkaisee paljastelevia kuvia maksaville faneille. Hän pelkäsi sivustonsa olevan floppi.

Kerry Katona sai kuitenkin hetkessä 11.000 fania sivustolle, ja nyt faneja on jo 35.000 kappaletta. Closer-lehden saamien tietojen mukaan vastaanotto yllätti eniten Kerryn itsensä ja fanien runsas lukumäärä on kohottanut hänen itsetuntoaan. Kerry on 39-vuotias ja hänellä on viisi lasta.