Muistatko Henna Kalinaisen? Julkaisi näyttävän kesäselfien

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen Big Brother -ohjelmasta kuuluisuuteen noussut Henna Kalinainen on pitänyt viime vuosina hiljaiseloa julkisuudesta. Nainen on nyt julkaissut Instagramiin selfien, jossa nähdään kesäinen kukkamekko ja heleä meikki kiharoilla hiuksilla.

Henna Kalinainen kertoo kuvassa tuntevansa olonsa hyväksi. Hän on pannut kuvan yhteyteen tunnisteet rakkaudesta ja painonpudotuksesta. Lisäksi Kalinainen hehkuttaa uutta elämää.

Hän on julkaissut helmikuussa kuvat kahdesta sormuksesta, mikä kielisi naisen löytäneen itselleen vakituisen elämänkumppanin. Henna Kalinainen on ollut aiemmin naimisissa BB-talosta niin ikään tunnetuksi tulleen Antti Kurhisen kanssa.

View this post on Instagram

Feeling good ☀️💋 #goodvibes #love #newlife #weightloss

A post shared by Henna Kalinainen (@hennakalinainenofficial) on