Peter Andre suivaantui postimiehelle – olisi halunnut lähikuvaan tähden kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Peter Andre nousi 90-luvulla julkisuuteen hänen musiikkiuransa lähtiessä kunnolla lentoon. Myöhemmin mies on kasvattanut tunnettuutta myös televisiopersoonana. Peter Andre tunnistetaan kadulla ja hän on tottunut yhteiskuvien antamiseen, mutta sosiaalisen eristäytymisen ja turvavälin vuoksi mies on kuitenkin viime aikoina joutunut kieltäytymään niistä.

Peter Andre on ollut pahoillaan siitä, että hän joutui olemaan töykeä postimiehelle. Mies oli tullut toimittamaan tähden kotiin pakettia, jonka antamisen yhteydessä postimies olisi halunnut kuvaan Andren kanssa. Andre olisi suostunut kuvaan, mutta se olisi kuitenkin pitänyt ottaa kahden metrin turvaväliä noudattaen.

Postimies oli loukkaantunut poptähdelle ja sanonut, että mies liioittelee. Tällöin Peter Andre oli kieltäytynyt kuvasta kokonaan. Tällaiset tapaukset ovat Daily Mail -sivuston mukaan olleet miehelle hyvin ikäviä, mutta samaan aikaan hän ihmettelee sitä miten ihmiset eivät tunnu ymmärtävän rajoituksia ja koronaviruksen tarttumisen riskiä.