Pullea siili jäi jumiin – suloinen pelastusoperaatio videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan nälkäiset tai liian uteliaat eläimet löytävät itsensä sellaisesta pulasta, josta ne voivat päästä pois vain ihmisten avulla. Tämän vuoksi moniin pelastuslaitoksen arkisiin tehtäviin kuuluukin koti- ja villieläinten pelastaminen erilaisista vaikeista paikoista.

Nyt YouTube-videolla nähdään suloinen tilanne, jossa pelastetaan pullea siili. Siili on luultavasti ollut etsimässä ruokaa kun se on päättänyt yrittää päästä aidan toiselle puolelle. Siili oli kuitenkin liian pullea mahtuakseen kapeasta raosta aidan toiselle puolelle.

Onneksi eräs mies huomasi pulaan joutuneen siilin ja ryhtyi auttamaan sitä. Videolla nähdään miten mies leikkaa aitaansa reiän pystyäkseen vapauttamaan pienen metsän asukin pulastaan. Lopulta siili vapautuu ja saa eteensä vielä houkuttelevia herkkupaloja lohdutukseksi.