Jessica Edström kuin Baywatchissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vähissä vaatteissa usein sosiaalisen median kuvissaan viihtyvä suomalainen malli Jessica Edström vie nykyisin Suomea maailmankartalle upean vartalonsa avulla. Karanteeni ei ole juurikaan hidastanut muodokkaan kaunottaren kuvien julkaisemista.

Nyt Jessica Edström nähdään poseeraamassa esimerkiksi Baywatch-henkisessä kuvassa pelastajatoppi ja erittäin niukka bikinien alaosa yllään. Toisessa kuvassa kaunotar poseeraa Suomessa Pohjanmaan rannikolla bikineissä, joissa hänen pakaransa nousevat pääosaan.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 270.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.