Kotivideon karu vaaratilanne – kaappisänky romahti niskaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Venäläinen tanssija kuvasi suoritustaan videolle. Hän halusi esitellä tyhjällä lattialla osaamiaan tanssiliikkeitä, kun yhtäkkiä valtava kaappisänky romahti hänen niskaansa.

Onneksi videolla tanssinut tyttö näytti selvinneensä sängyn romahtamisesta säikähdyksellä. Hän saattoi kuitenkin saada aika mojovan tällin selkäänsä ja päähänsä, sillä jokainen voi kuvitella paljon leveä sänky painaa. Hän pitelee päätään kädellä sammuttaessaan videon kuvaamisen.

Kaappisängyt ovat nerokas ratkaisu pieneen tilaan, sillä sänky nostetaan päivän ajaksi pois lattialta piiloon. Seinäsängyt eivät ole kovinkaan yleisiä suomalaiskodeissa, mutta risteilylaivoilla niitä löytyy tavallisista hyteistä. Suomalainen poliitikko Antikainen menehtyi vuonna 1960 Tukholmassa jäätyään kääntösängyn sisään sen lukkiuduttua miehen nukkuessa.