Parin loma muuttui kauhutarinaksi Taivalkoskella – humalainen mies hakkasi asuntovaunua

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Oulun poliisi on ottanut viime yönä kiinni väkivaltaisesti ja uhkaavasti käyttäytyneen humalaisen miehen. Mies oli aiemmin häiriköinyt nuoren pariskunnan leiriytymistä Taivalkoskella Koitilantien varressa.

Pariskunta oli ollut nukkumassa asuntovaunussaan, kun paikalle oli tullut tuntematon mies. Häirikkö oli uhkaillut paria, hakannut asuntovaunun kylkiä ja rikkonut ikkunoita. Asuntovaunussa ollut pari pakeni autoonsa ja ajoivat miestä turvaan. Tekijä oli lähtenyt ajamaan toisella henkilöautolla kohti Kuusamoa.

Mies yritti ajaa poliiseja karkuun, mutta suistui autollaan ojaan. Hän vastusti poliisia väkivaltaisesti. Poliisi tutkii asiaa törkeänä kotirauhan rikkomisena, liikenneturvallisuuden vaarantamisena, törkeänä rattijuopumuksena ja virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena.