Tyttöbändin hottis riisui somekuvissa – äiti suivaantui rohkeista kuvista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläisen Little Mix -tyttöbändin kaunottarista erityisesti Leigh-Anne Pinnock on tehnyt viime vuosina näyttävää julkista uraa ja viihdyttänyt aktiivisesti myös sosiaalisen median seuraajiaan. Nainen on nähty usein seksikkäissä bikinikuvissa, mutta hetki sitten kaunotar yllätti ja riisui yläosansa kuvia varten.

Leigh-Anne Pinnock julkaisi hetki sitten itsestään näyttäviä kuvia, joissa nainen nähtiin vihreissä bikineissä. Kuvissa nainen poseerasi seksikkään itsevarmana ilman bikinien yläosaa peittäen rintansa käsillään. Nuori nainen sai kuitenkin nopeasti kuulla kunniansa kuvien vuoksi omalta perheeltään.

Leigh-Anne Pinnock on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että hänen äitinsä torui tytärtä välittömästi. ”Eikö tuo nyt ole jo vähän liikaa”, Pinnock oli sanonut äidin tokaisseen kun seksikkäät kuvat oli julkaistu. Myös tähden sisko oli torunut liian paljastavien kuvien vuoksi, mikä sai Pinnockin mielen maahan. Hän kuitenkin kokee, että sosiaalisessa mediassa on nähty kyllä pahempaakin eikä hän näin ollen ole aikeissa poistaa näyttäviä kuviaan.

View this post on Instagram

Take me back to the island 🌴☀️

A post shared by Leigh-Anne Pinnock (@leighannepinnock) on