Rolls-hampurilaisketju siirtyy pyörille – ensimmäinen ruokavaunu Porvooseen

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Liikkuvat ruokavaunut ovat tuttu näky maailmalta. Katuruoka on yleensä parhaimman makuista kadulta nautittuna. Suomessa ruokavaunukulttuuri on nostellut päätään viime vuosikymmenen aikana, kun nakkikioskit ja pikaruokalat ovat saaneet haastajansa pienistä ja liikkuvista kojuista.

Ruokakojujen maut ovat yleensä autenttisempia, koska pienet varastot tarkoittavat usein varmasti tuoreita raaka-aineita. Nyt hampurilaisketju Rolls on siirtymässä renkaiden päälle ja avaa ensimmäisen ruokakojunsa Porvooseen. Koju avataan perjantaina K-Market Haikkoon viereen.

Rolls-tuotemerkin omistaja on Jokes Family Oy. Yrityksen toimitusjohtaja Arto Virtakari kertoo, että tavoitteena ei ole olla liikkeellä vain yhdellä liikkuvalla ravintolalla, vaan tulevaisuudessa tavoite on, että Rolls on Wheels -yrittäjiä on useita ympäri Suomen.