Turku-faneille helpotusta kesään – kaupunki julkaisi soittolistan Spotifyyn

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Turun kaupunki on julkaissut Spotifyyn oman soittolistansa, jonka avulla voi lievittää ikäväänsä Suomen entistä pääkaupunkia kohtaan. Turku-aiheisia kappaleita sisältävä soittolista on luotu pilke silmäkulmassa.

– Turku-soittolistoilla halusimme saada hymyä huulille ja kehitellä kaupunkilaisille jotain kivaa koronakevään jälkeen. Keikkojen ja konserttien puutteessa on myös tärkeää nostaa paikallisia bändejä esille muilla tavoilla. Toivottavasti näistä listoista tulee kesän hitti, sanoo Turun kaupungin viestintäjohtaja Saara Malila.

Soittolista löytyy täältä. Turun nuorisopalveluiden Turku Rock Academy puolestaan järjestää maksuttoman Turku Stream Festival -tapahtuman verkossa 5.–6. kesäkuuta. Tapahtuman pääesiintyjinä ovat Tommi Läntinen duo sekä Mira Luoti ja Mika Haapasalo. Muut esiintyjät ovat paikallisia bändejä.